top of page

SEBELÁSKA - Ženská sila - PRIJATIE

V nedeľu 25. AUGUSTA 2019, 14:00 - 19:30, cena 30 eur.

Milé ženy,


srdečne vás pozývam na prvý zážitkový seminár v cykle SEBELÁSKA, s témou ŽENSKÁ SILA - PRIJATIE.


Žena vo svojej sile, otvorená sama sebe, prijatá vo svojej celistvosti, otvorená životu.


Teším sa na vás v nedeľu 25.8. od 14:00-19:30 v centre Mojajoga.


Kurzy budú prebiehať počas celého roka, vždy na inú tému. Je len na tebe, ktorá téma sa ťa dotkne ... a presne v ten moment si srdečne vítaná. Ak cítiš volanie, už si súčasťou.


Zmyslom stretnutí je zmena ukotvená vo svojom živote. Prijatie, očistenie, uvoľnenie, naplnenie sa svojím vlastným bytím, uvoľnenie sa do života.


Podľa konkrétnej témy a skupiny, ktorá sa stretne tu a teraz, budeme využívať rôzne techniky - meditačné, vizualizačné, relaxačné, pohybové, jogové, tanečné, tantrické, hravé, tvorivé, kineziologické, oshovky, rituály, intuitívne hry a všeličo iné.

Vždy vás čaká malé občerstvenie a bezpečný kruh žien, ktoré sa navzájom vyživujú a každá pracuje sama na sebe, dotýka sa svojho vnútorného sveta, čistí a transformuje svoj život na taký po akom túži. Naplnený život v láske.




Maťa Doláková:


Tvorím ako terapeut a sprievodca v odblokoch - súvislostiach (sedenie, ktoré vedie k uvedomeniu a zmene skrytých postojov v podvedomí, pomocou svalového testu, regresu a rôznych techník).

Vediem hodiny jogy - zameranej na držanie tela, lunárne fázy, ozdravenie vnútorných orgánov a hlboké relaxácie. Sprevádzam ženské skupiny na ženských kruhoch a seminároch.


www.MojaJoga.sk

www.suvislosti.sk



PRINESTE SI: šatku na oči a dlhú sukňu.​ (ak nemáš dlhú sukňu, nevadí. Dones SA a niečo pohodlné si obleč)


Prihláste sa na info@mojajoga.sk


bottom of page