top of page

OSLOBOĎ SA OD STRACHOV - zážitkový seminár pre ženy

V sobotu 10. NOVEMBRA 2018 od 9:00-18:00, vstupné 38 EUR


Strach zo zmien, z vyjadrenia sa, z neznáma, zo straty, z ľudí, zo zvierat, z cestovania, z výšky … STRACH … je obrovské STOP, ktoré nám bráni prežiťsvoj život v jeho kráse a plnosti. Bráni nám ísť za svojin snami, rásť a rozvíjať sa. Bráni nám skúšať nepoznané, dať životu nový rozmer, vpustiť doň čerstvý vzduch, slobodne si životom tancovať.

Workshop je určený pre všetky ženy túžiace po plnšom živote, pre ženy, ktoré cítia, že im niečo chýba, že sa potrebujú pohnúť ďalej, no strach z neznáma ich brzdí.

  • Túžite vo svojom živote po zmene?

  • Cítite, že to, čo žijete, nie je ono, ale bojíte sa pohnúť, rozhodnúť?

  • Chcete ísť za svojimi snami, no necítite sa dosť dobré?

  • Bojíte sa zmeniť, čo vám nevyhovuje, lebo máte strach, že prídete aj o to, čo máte?

S čímkoľvek sa necítite plná, čokoľvek nie je ono, to vaše „pravé“…. potrebuje to zmenu. A každý strach sa dá prekonať a zvládnuť. Zmeňte prácu, odcestujte, odsťahujte sa, urobte zmenu vo vzťahu alebo z neho odíďte, ak už nerastiete….


Prostredníctvom tantrických a šamanských techník vás povediem k hlbšiemu naladeniu sa na seba, k zvedomeniu strachov a súvislostí s tým, čo sme prežili v minulosti. Budeme so strachom pracovať na vedomej úrovni. Ukážeme a vyskúšame si praktické techniky, ktoré pomáhajú sa so strachom vysporiadať, rozpustiť, prekonať ho. Tým uvoľníme väčšiu energiu na tvorenie svojho života podľa vlastných predstáv.

V druhej polovici sa môžete tešiť aj na jemnejšie techniky ako sú liečivé masáže, ktoré si doprajeme po náročnej práci na upokojenie a zahrnutie sa láskou v kruhu žien.



Workshop vedie Zuzana Hrúzová:

"Som dieťa, dievča i žena, lektorka, učiteľka, žiačka a hlavne bytosť s veľkým otvoreným srdcom. Absolventka viacerých škôl, kurzov, seminárov a workshopov prevažne v Českej republike. Za svoje vedenie vďačím mnohým učiteľom, lektorom a terapeutoma vo veľkej miere hlavne svojej dcére, bývalému partnerovi, ako aj všetkým mužom, ktorí ma v živote sprevádzali, Matke prírode, Životu a vlastnej Duši.

Ako žena pracujem prevažne so ženami, kde spájam a uplatňujem poznatky a techniky zo šamanizmu, tantry a limbického odtlačku. Cieľom mojej práce so ženami je, aby každá žena objavila svoje vnútorné dieťa, ženu i muža a vytvorila tak harmonický vnútorný svet. Aby objavila svoju jedinečnú krásu, divokosť, živosť, radosť, vnútornú silu, nespútanosť, schopnosť tvoriť, nezbednosť i nehu. Aby sa do seba zamilovala a stala sa pre seba neodolateľne príťažlivou."


PRINESTE SI: šatku na oči, sárong alebo inú veľkú šatku a plachtu alebo osušku. A nezabudnite na sukňu či oblečenie, v ktorom sa cítite žensky. Môžete aj viac kusov, ak by ste sa spotili pri dynamických a katarzných technikách.


Rezervácia miesta: 0903 619 483, info@mojajoga.sk



bottom of page