top of page

TANTRA - ŽENA A JEJ SILA

SEBELÁSKA - Uzdravovanie vnútornej ženy

V nedeľu 7. OKTÓBRA, 14:00 - 19:00, cena: 28 EUR

Veľmi intenzívny zážitkový workshop s Mariannou Mereššovou.


Vítané sú aj začiatočníčky aj pokročilé, navzájom sa obohatíme a inšpirujeme.


7.10.2018 ŽENA A JEJ SILA

Skutočná, silná žena je taká, ktorá prijíma sama seba a svoje ženstvo. Nie ako niečo zvláštne, na čo by mala byť pyšná, akoby bola niečím lepším, zvláštnejším než muž. Silná žena je so svojim ženstvom uzrozumená v celej jeho plnosti.

Je sexuálna, silná, dokáže dávať a prijímať lásku, radosť, krásu, je súcitná k sebe aj druhým, dôveruje svojej intuícii a vnútornej múdrosti. Stáva sa tou, ktorou skutočne je, nesnaží sa stať tým, kým nie je.

Na tomto workshope budeme zvedomovať to, čo bráni takému plnému prežívaniu.


Konkrétne prežijeme hlbokú meditáciu spojenú s uvoľňovaním pomýlených predstáv o ženách, ktoré zvyčajne ženy o sebe majú. Je to veľmi uzdravujúca meditácia, ktorá stojí za to, viac neprezradím.

Zvedomíme si náš vzťah so ženami nášho rodu a dovolíme si sa s nimi zdravo prepojiť.

Takisto budeme spolu relaxovať, tancovať, bezpečne prežijeme mnohé emócie, ktoré môžeme zdravo uvoľniť a transformovať. Spoločne v bezpečnom ženskom kruhu, plnom uvoľnenia, radosti, krásy, autentickosti a prijatia.




Vhodné pre ženy hľadajúce poznanie pre myseľ, uvoľnenie v tele, precítenie svojich emócií, uzdravujúcu prítomnosť iných žien ako aj hlboký a autentický vzťah so svojím vnútorným ja.



Čo očakávať?

Hlboký emočný wellness, objavovanie svojej vnútornej ženskej krásy, uvoľnenie limitujúcich presvedčení, prijatie žien svojho rodu, zabývanie sa vo svojom vlastnom tele - precítenie svojho tela ako seba. Hlboko úprimné, autentické, liečivé.

Miesto a chvíľa, kde si sama sebou, bez spločenských príkras.


TECHNIKY:

tanec, práca s dychom, posilennie panvového dna, relaxácie, riadené uvoľňujúce meditácie, meditácie v pohybe vychádzajúce z tantry pre ženy, zdieľanie...


Budeme sa hýbať, tancovať, meditovať. Budeme zdieľať a zodpoviem aj na zvedavé otázky. Naučíte sa uvoľniť a hlboko relaxovať vo svojom tele. Proste liečivý zážitok na tele a na duši. Nie je potrebná predchádzajúca skúsenosť s jogou ani s tantrou.

Vezmite si so sebou: pohodlné oblečenie, umožňujúce pohyb, ideálne širokú sukňu a šatku na oči, nech ostaneš ničím nerušená, sama sebou.


Workshop povedie Marianna Mereššová – certifikovaná lektorka Mohendžodáro-tantra joga pre ženy, terapeutka, psychologička.


Ďalšie stretnutie: 25.11.2018. Tému uverejníme čoskoro.


Prihláste sa na info@mojajoga.sk

bottom of page