top of page

HRAVÝ ŽIVOT NAŽIVO s Petrom ŽIVÝM

v sobotu 29.9.2018, cena 30 EUR.

HRY INTUITÍVNEJ PEDAGOGIKY

Formou pohybových hier spájajúcich myslenie, cítenie a vôľu.

Skákanie, dupanie, behanie, tlieskanie ... hravosť, spontánnosť, prirodzenosť, improvizácia, spájanie myslenia, cítenia a pohybu v hravom prúde a to všetko spolu s ostatnými ľuďmi.

Budeme hlavne cvičiť našu pozornosť v mnohých formách,.. prepájať mozgové hemisféry a vytvárať nové synapsy.


Zážitkové stretnutie, ktoré veľmi múdro spájajú naše myslenie, cítenie i telo v jeden živý CELOK.


V atmosfére radosti, prítomnosti, sústredenosti a BEZPEČIA môže naše vnútorné dieťa znovu nájsť spojenie s naším vedomím. Toto obnovené spojenie je veľkou posilou pre našu tvorivosť, osobný i pracovný život.


PETER ŽIVÝ

... do spoločnosti prináša úplne nový obraz o škole a vzdelávaní, o slobode v práci, zameraný viac na človeka ľudskosť, komunikáciu, tvorivosť, atonómiu a spoluprácu.


Už 15 rokov sa venujem štúdiu alternatívnych foriem pedagogiky. Jednou z mojich hlavných oblastí záujmu je humanisticko-holistická pedagogika, ktorá pestuje a chráni v dieťati jeho sebaspojenie, rozvíja jeho vnútorný potenciál, buduje v ňom skutočný záujem o okolitý SVET.

Pozornosť je základ pre naplnený život. Schopnosť sústreďovať pozornosť na rôzne prejavy života okolo nás určuje, či sme naplnení bohatosťou a pestrosťou okolitého sveta.


Ďalšou dôležitou oblasťou ktorú rozširujem v ŽIVOTE je hĺbkové spojenie s PRÍRODOU, kvôli ktorému žijem v lone slovenskej prírody. Rád sa rozvíjam aj v oblasti umenia, ktorá mi pomáha stávať sa CELISTVEJŠíM ČLOVEKOM a zároveň vniknúť pod povrch ŽIVOTA.

Všetky tieto aktivity sa vzájomne prelínajú v mojej práci s mnohými skupinami ľudí, ktorí pracujú na svojom osobnostnom raste, lepšom pochopení detí i ľudí okolo seba a na hlbšom spojení s prírodou.

Mojím veľkým záujmom je pozorovanie a aj aktívne pôsobenie do sociálnej previazanosti nás ľudí navzájom.

Veľkou témou na bádanie a zároveň hlbokou vnútornou otázkou pre mňa je... ČO JE TO BYŤ SKUTOČNE ČLOVEKOM?

...A AKO TO NAŽIVO SÚVISÍ S PRENÁDHERNOU PLANÉTOU ZEM...

STE SRDEČNE VÍTANÍ NA HRAVÝCH STRETNUTIACH NAŽIVO SO MNOU ..." Peter Živý


Pre všetkých ktorí chcú lepšie chápať svet DETÍ a byť s ním vo vzájomnom, ľudskom a tvorivom vzťahu. :) Pre všetkých ktorí chcú vypnúť HLAVU a zapnúť PRÚD :)


PRIHLÁSTE sa na info@mojajoga.sk









bottom of page