top of page

Limbický odtlačok - ZnovuZrodenie do Lásky

V sobotu a nedeľu 27-28.10.2018


"To, ako rozumieme láske, je základný kľúč k životu. Neviete kde začať riešiť svoj život? Korene utrpenia sú v zápise Lásky v našej hlave. Láska nie je romantický cit, alebo dobre predajný námet... Skrz Lásku utvárame vlastné žitie.


Transformatívny seminár pre jednotlivcov, páry aj tehotné ženy. Seminár pre vás, ktorí viete, že láska je podstata všetkého a chcete túto podstatu vedome žiť.

Seminár " ZnovuZrodenie do Lásky" dáva priestor prežívať lásku v jej esenciálnej podobe. Dáva priestor nájsť lásku v sebe a pestovať s ňou vzťah.


VIAC O SEMINÁRI:

Láske rozumie každý odlišne. To, ako si ju v živote predstavujeme, vysvetľujeme, ako sa jej snažíme rozumieť, to má súvislosť s prenatálnym obdobím našeho života a pôrodom. Láskou nie je myslený "len"vzťah dvoch ľudí, alebo vzťah k dieťaťu...

Láskou je myslené ono súcno, ktoré všetko spája a v pravú chvíľu tiež rozpojuje. Je to esencia, ktorá je pretváraná nami ľuďmi na miliardy spôsobov.

Väčšina ľudí žije v domnienke, že jasne vie čo je to láska.

Spôsob, ako rozumieme láske sa v nás tvorí od prvopočiatku našeho splodenia. Od zachvenia našich prvých buniek v tele vlastnej matky. Po tom ako sa vajíčko a spermia prepoja a skrz ich lásku rastie telo nového človeka. Láska v ponímaní Limbického odtlačku je základná frekvencia s ktorou sa stotožňujeme v každom okamihu života.

Každý mozok má Lásku zapísanú inak.


Neuronové prepojenia v mozgu sú ako vetvy stromov vzájomne prepojené, alebo nepropojené.

Tieto prepojenia navigujú naše myslenie a cítenie cez limbický zápis. Tým sa formuje naša osobnosť. Utvárame tak krok po kroku svoje bytie. Niekedy aj proti svojím prianiam a predstavám.

Láska môže byť zapísaná aj negatívne, deštruktívne...akokoľvek.

Mozog má tento zápis uložený a prepojený na viac než jednej úrovni.

V praxi to znamená, že pochopenie je prvým, ale nie finálnym krokom ku zmene.

Ku skutočnej zmene je potreba, aby všetky časti mozgu dostali informáciu zapísanú v určitý okamih, špecifickým spôsobom. Prepis Limbického odtlačku toto umožňuje. Prenastavenie Lásky na všetkých úrovniach mozgu prináša skvalitnenie života.

Lásku nevnímame všetci rovnako.

Mnoho sklamaní a zlomených srdcí vzniká práve z domnienky, že tí druhí vnímajú Lásku presne tak ako my. Nie je to tak. Prečo? Pretože v každom z nás je láska zapísaná inak. Spôsob ako vnímame, definujeme a tvoríme lásku vzniká v období prenatálneho vývoja, pôrodu a „externého tehotenstva“. Je to mechanizmus zápisu limbického odtlačku. Tento mechanizmus vytvára našu realitu aj navzdory tomu, čo vedome chceme tvoriť a čo si v živote prajeme dosiahnuť. Čokoľvek sa v tomto období zapíše ako láska, je ako „láska“ chápané. Aj utrpenie, stres, nezáujem, nerozhodnosť, odmietánie, nedostatok.... aj toto sa v našej realite môže zhmotňovať ako Láska. Tieto odtlačky vytvárajú našu realitu a pochádzajú práve z obdobia, na ktoré sa väčšinou pamätáme.

Znie to paradoxne, ale životné príbehy tento fakt potvrdzujú. Zo zdanlivého nepochopiteľného dôvodu sa toto utrpenie opakuje aj vo vzťahoch v zamestnaní, s partnerom,......

Civilizovaná bytosť má strach, že nie je dosť dobrá taká aká je a bude odmietnutá, porovnávaná, kritizovaná, podvedená, zradená, ponížená, opustená....

Tento stav pochádza z obdobia zrodu a nedá sa od neho nikam uniknúť, pretože je to odtlačok a úplne jasne zaplavuje život strachom. Je ale šanca s tým pracovať a meniť a transformovať na všetkých 3 úrovniach mozgu - Prepis Limbického odtlačku. Máte túto možnosť na seminári.

Láska je veľká téma našich životov a práve jej sa budeme venovať do hĺbky, pretože pokiaľ v sebe vytvoríme priestor pre túto božskú esenciu a venujeme jej pozornosť, tak prestupuje všetky oblasti našeho života. Po seminári už nie je sebaláska len pojem, ale realita.

To isté platí o láske k svojmu životu, tělu, bytiu, partnerovi, deťom, rodičom, práci, k ľuďom, k situáciám, jednoducho potom je láska skutočne všade:)

Kto hľadá, ten musí pokračovať v hľadání, pokiaľ nenájde. Hľadanie je osudovosť, nachádzanie je osud.



ČO VÁS NA SEMINÁRI ČAKÁ?


Rituál ZnovuZrodenia

Budeme sa venovať svojmu vlastnému pôrodu a jeho prepisu na všetkých úrovniach mozgov, tak aby tento dôležitý okamih vášho života vytváral pevnú základňu pre láskyplný život - váš aj vašich potomkov. Pozrieme sa na to, ako pôrod ovplyvňuje našu kapacitu lásku prijímať a dávať. Čaká vás niekoľko komplexných postupov, vďaka ktorým sa váš zrod stane novou a skutočnou realitou pravej Lásky!


Práca s najrannejším zápisom Lásky vo vašom limbickom systéme.

Prenatálne obdobe tvorí niekoľko mesiacov vývoja v tele biologickej matky. V priebehu tohto času sa vibračne stretávame so svetom a s veľkým počtom situácií, ktoré nás ovplyvňujú. Niekoľko štádií interného tehotenstva hrá významnú rolu v priebehu celého života človeka. Prepis prenatálneho obdobia umožňuje zmeniť zdanlivo "nezmeniteľné", hlboké návyky a tendencie v živote smerom k Láske.


Rozpoznanie a dekódovanie svojho limbického odtlačku

Každý účastník bude mať možnosť otvoriť konkrétne svoj limbický odtlačok Lásky. Porozumieť jeho špecifickosti a nájsť zákonitosti, ako sa daný odtlačok prejavuje v živote. Pochopiť PREČO sa to deje. Prestať sa obviňovať z neschopností, chýb atd. Miesto toho nastoliť zmierenie so svojím doterajším konáním prostredníctvom hlbokého porozumenia a prežitkov koReňov svojho cítenia a chovania... Následne limbický odtlačok prepísať a naučit sa jednať po novom – v súlade so skutočnou definíciou Lásky.


Prepis limbického odtlačku pôrodu a prenatálneho obdobia.

Rozpoznané limbické odtlačky sú krásny materiál pre prácu na sebe. Prepis limbického odtlačku je osobný, intenzívny a hlboko transformujúci zážitok, kde vytvárame novú cestu v mozgu na všetkých úrovniach bytia a všetkých troch úrovniach mozgov. Tým si umožňujeme konať inak vo svojom živote po ZnovuZrození. Zmýšľať inak o sebe aj o svete, cítiť, vnímať po novom a reagovať v živote inak na napäté a nepríjemné situácie. Prepísať svoje odtlačky tak, aby vás v ďalšom živote podporovali.


Trvalá zmena svojho chovania a návykov

Posledné štádium seminára je naučiť sa, ako v živote nasledovať nový limbický odtlačok, ako ho používať a dovoliť si tým žiť kvalitnejší život podľa túžob svojho srdca. Dôležitým krokom bude osvojenie si skutočných zákonitostí života, kozmických zákonitostí a prelomiť iluzórne paradigmi a predstavy o živote. Tieto ilúzie vytvárajú blokujúce presvedčenie, stagnáciu energie, strach a choroby. Tieto impulzy, zápisy a obrazy sú nám zámerne a násilne vtlačované do podvedomia od prvých okamihov života. Naučíte sa, ako slobodne kráčať životom po ZnovuZrodení.


Ho´oponopono v praxi

Pochopíte skryté tajomstvo Havajského učenia srdca. Naučíte sa jednoduché a veľmi účinné praktiky, ako čistiť nepríjemné emócie, situácie, následky svojích činov vzniknuté od počiatkov vekov až po dnes. Tieto techniky vám budú skvelými pomocníkmi v partnerstve a vo všetkých oblastiach v každodennom živote.


Pobyt bez mobilov

V priebehu všetkých mojich seminárov sa vypínajú mobily na celú dobu pobytu. Nepoužívame notebooky, tablety ani iné elektronické zariadenia. Budeme plne ponorení do práce a do svojho vnútorného sveta.





„ Liečenie Pôrodu = Liečenie Zeme“

Elena Tonetti

"Spôsob akým sa rodíme, je kľúčom ku kvalite nášho života.

Pôrod je prvá a zásadná cesta malého človeka, jeho prvý a veľký projekt.

Spôsob, akým pôrod človeka začne, ako prebieha a končí,

ovplyvňuje priebeh každého projektu tohoto človeka aj v dospelosti."

Zuzana Hozhoni


Cena: 155 euro / pár: 270 e

kapacita max. 15 ľudí Seminárov prepisu Limbického odtlačku sa môžete účastniť v ľubovoľnom poradí.



PRIHLÁSTE SA TU: http://hozhoni.eu/seminare/zz-lasky-po/


ZUZANA HOZHONI:

Práci s ľuďmi, či už formou individuálnych sedení alebo zážitkových seminárov sa venujem s prestávkami na Slovensku, v Anglicku a v Čechách 14 rokov. Milujem prácu s energiou. Keď sa energia skupiny prečistí a dvíha. Keď všetko je možné a synergicky podporené každým z nás.Viesť semináre ma napĺňa, som obdarovaná nenaučiteľným talentom v transformatívnej práci a moja zodpovednosť rozvíjať tieto dary ma priviedla k seminárom. Má pre mňa obrovský význam takúto vysokú energiu spoluvytvárať, šíriť a podporovať.

A viem, že to je dôležité pre každého zúčastneného.

Ďakujem učiteľom a sprievodcom na mojej ceste : moja Duša/ rodičia/rodina/ Niki Hozhoni/ Roman Kindl/ Moa/ Dr. Ihaleakala Hew Len/ Elena Tonetti/ Karl Grunic / Mudr. Monika Sičová/ Kimi Kousananda/ Orin/ DaBen/ Katinka Soetens Môj prístup a štýl práce sa vyvíja spolu so mnou. Čistením, dozrievaním a neustálym pátraním po tých najjednoduchších technikách, vďaka ktorým sa vraciam stále viac a viac sama k sebe. Prostredníctvom ktorých si rozpamätávam na svoju božskosť, celistvosť, divokosť, voľnosť, hravosť, uvoľnenosť, radosť a bezhraničné možnosti tvorenia. Rovnako vo svojej hereckej praxi (som profesne herečka) sa opieram o pravdivosť prítomného okamihu a čistotu, aby to čo dávam šlo priamo od srdca k srdcu. Dávam energiu tomu, čo podporuje pravdivosť, otvára srdce a čistí staré brzdiace vzorce. O tomto je v skratke moja práca na seminároch, na javisku a rovnako aj v prírode pri tvorení jedlého raja 🙂 To, o čo sa delím na seminároch praktikujem vo svojom živote.

Motto: "Osobný rast je pre mňa prirodzený tak, ako dýchanie." Zuzana Hozhoni



bottom of page