top of page

TANTRA JOGA pre ĆŸeny – DOTKNI SA ZEME

12. jĂșna 2016, 9:00-13:00 workshop s Mariannou MereĆĄĆĄovou, cena: 22 €

​

/ochutnávka pre začiatočníčky/


PoloĆŸ svoje nohy na zem
 Dotkni sa opÀƄ pĂŽdy, nadĂœchni sa
 uvoÄŸni sa, si perfektnĂĄ, nič nemeƈ
.


Budeme sa vracaĆ„ spÀƄ domov, do svojho tela. Do vĆĄetkĂœch tĂœch mĂĄlo obĂœvanĂœch častĂ­, o ktorĂœch sĂ­ce mysÄŸou vieĆĄ, ĆŸe ich mĂĄĆĄ, ale nevnĂ­maĆĄ, mĂĄlo cĂ­tiĆĄ. ChceĆĄ opÀƄ cĂ­tiĆ„ čerstvĂș krv v tvojich ĆŸilĂĄch, prĂșdenie energie a rozpustiĆ„ starĂ© nĂĄnosy zaseknutĂœch pocitov v tele?


Budeme sa veÄŸa uzemƈovaĆ„, spĂĄjaĆ„ so zemou, s chodidlami, nohami, panvou, bruchom, srdcom, hlavou, rukami
 Naučíme sa dynamiku panvovĂ©ho dna, budeme aj meditovaĆ„, cvičiĆ„ bioenergetickĂ© cviky, tancovaĆ„ a relaxovaĆ„ v tichu ako aj skrz riadenĂ© vizualizĂĄcie.


Čo sa naučíơ:

‱ Uzemnenie – bioenergetickĂ© cvičenia

‱ Dynamika panvovĂ©ho dna a jeho posilnenie

‱ ZaĆŸijeĆĄ meditĂĄciu v pohybe (katarznĂĄ Oshova meditĂĄcia)

‱ VnĂ­manie svojho Stredu, precĂ­tenie svojho tela a jeho spojenie s mysÄŸou skrze pohyb a relaxĂĄciu


Toto cvičenie pĂŽsobĂ­ na viacerĂœch Ășrovniach. AsĂĄny - pozĂ­cie aktivujĂș energiu panvovĂ©ho dna. Skrz ĆŸenskĂ© orgĂĄny ju vedĂș do srdca a potom transformovanĂș do celĂ©ho tela. IntenzĂ­vne vplĂœva na ĆŸÄŸazy s vnĂștornĂœm vylučovanĂ­m, telo sa uvoÄŸĆˆuje z pevnĂ©ho zovretia, tonizuje a harmonizuje.


MohendĆŸodĂĄro aktivuje panvovĂ© dno, brĂĄni poklesu panvovĂ©ho svalstva, energeticky brĂĄni Ășniku energie a skrz ĆŸenskĂ© orgĂĄny a srdce rozvĂĄdza energiu do celĂ©ho tela. Zo zdravotnĂ©ho hÄŸadiska je vhodnĂ© pri problĂ©moch s inkontinenciou, prelapsom maternice, ĆŸenskĂœch problĂ©mov (PMS, zĂĄpaly, kvasinky, neplodnosĆ„).






bottom of page