top of page

Spisovateľka ZDEŇKA JORDÁNOVÁ v Poprade

2. decembra 2014 o 18:00 hod v kongresovej sále TATRA HOTELA Poprad, Karpatská 3273/7 (pri autobusovej stanici)

Srdečne Vás pozývam na jedinečné stretnutie s obľúbenou českou autorkou, terapeutkou, učiteľkou osobného rastu a hlavne úžasným človekom, ktorý žije svoj sen a život ho skutočne baví – ZDEŇKOU JORDÁNOVOU.


Prednáška na tému: UMENIE ŽIŤ

„Máte pocit, že svet „ide“ niekam inam, než by ste chceli? Jediná pravda nášho života je v nás samých. V našej vlastnej ceste a v našom vlastnom naplnení. Spoznajte preto najskôr seba, lebo okolitý svet je vždy taký, aký ho vidíme svojimi očami. Spoznajte súvislosti a zákonitosti okolo seba. Neodkladajte svoju nespokojnosť a bolesť. Vážte si sami seba a pochopte, že môžte byť šťastní a mať zo svojho života radosť. Všetci máme možnosť cítiť sa dobre. Naozaj všetci. Dávame si ju totiž sami. A to je na tom to najúžasnejšie. Všetko sa vo svojom živote učíme. Učíme sa aj dobre žiť. Najvyššia tvorba každého z nás je náš vlastný život. Ako jediná bytosť na Zemi môžeme prežívať svoj život vedome. Máme schopnosť voľby a lásky. Dajme sa do toho! Stojí to za to.“

Teší sa na Vás

Zdeňka Jordánová


PREDAJ VSTUPENIEK:

Kapacita sály je obmedzená. Lístky objednávajte na info@mojajoga.sk, 0903619483 do konca októbra v predpredaji za 10 €, od 1.11.2014 za 12 €.


Údaje k platbe vám pošlem e-mailom. Lístky odovzdám po dohode v centre Mojajoga.sk alebo si ich vyzdvihnete priamo na mieste pred začiatkom prednášky. Platné sú len uhradené rezervácie.


Na prednáške si nechajte od Zdenky vpísať do knihy venovanie. Bude malá autogramiáda a knižky budú v predaji aj na mieste.


Viac o Zdenke Jordánovej: http://www.poznejsvujcil.cz

bottom of page