top of page

RAMIVANA – workshop LIEČENIA A HARMÓNIÍ 15:30-18:30, vstup 29 € CESTA ZVUKOM 19:30-21:30, vstup 7 €

workshop LIEČENIA A HARMÓNIÍ 15:30-18:30, vstup 29 € CESTA ZVUKOM 19:30-21:30, vstup 7 €

v sobotu 07. februára 2015 v Poprade

Názov RAMIVANA je vytvorený z mien Rami a Ivana – manželia, ktorí sa od úplného začiatku ich vzťahu cítia ako jedna bytosť.


Srdečne Vás pozývame na jedinečný workshop LIEČENIA A HARMÓNIÍ, kde budeme objavovať liečenie, harmónie a spiritualitu tvorenia zvukov. Budeme pracovať s posvätným dychom pri hraní na indiánske píšťaly, vydáme sa spolu na hlasovú meditáciu, budeme používať tibetské spievajúce misky, symfonické gongy, zvonkohry… Budeme objavovať, ako hranie na tieto nástroje pomáha s naším zdravím a spirituálnym rozvojom.


CESTA ZVUKOM – nechajte sa uniesť relaxačnou cestou zvukom, plnou bohatých tónov Khoomei mongolských hrdelných spevov a harmonických hudobných nástrojov z celého sveta (austrálske didgeridoo, indiánske flauty, drumble z rôznych krajín, shruti box, tibetské spievajúce misky, symfonické gongy a mnohé iné). Tieto nádherné vibrácie putujú okolo a cez vaše telo, čo vám dovolí sa uvoľniť a ísť hlboko na vašu osobnú cestu, pričom sa spúšťa úžasný samoliečiaci process. Večer sa končí otvorenou diskusiou o jednotlivých hudobných nástrojoch, ich histórii, spiritualite, liečivých účinkoch…


Môžete sa zúčastniť len workshopu, len Cesty zvukom, alebo oboch. Prosím prineste si vankúšik pre svoje pohodlie. K dispozícii budú jogamatky, deky, bylinkový čajík a príjemné prostredie. Kapacita je obmedzená, prihlasujte sa na info@mojajoga.sk. Tešíme sa na Vás.

bottom of page