top of page

LIMBICKÝ ODTLAČOK

26. júna 2016, 14:00 – 18:00, vstup: 39 EUR.

Limbický odtlačok je opätovný návrat do nášho vlastného Zdroja, do nášho plného potenciálu, do sily, s ktorou sa rodíme a o ktorú počas života z rôznych dôvodov prichádzame… Je to seminár skutočného znovuzrodenia, ku ktorému patrí aj “prepis” vlastného pôrodu a liečenie tráum s ním spojených.


Práca s limbickým odtlačkom je nastavením človeka na úrovni 3 mozgov za účelom skvalitnenia života. Vo vytvorenom pôrodnom poli sa opäť napojíme na svoj zdroj a v pevnom spojení s matkou Zem budeme navrátení do vedomej sily a lásky k sebe samému. Plne prítomní začať tvoriť vlastný život vo vyživujúcom spojení tela i duše. Budeme sa venovať časovému obdobiu pred našim počatím, počatiu, prenatálu až do bodu tesne pred našim narodením. Budeme mať dosť času vedome plynúť a prežívať všetky tieto krásne, jedinečné a dôležité udalosti nášho života ešte raz ale hlavne tak ako to POTREBUJEME. Život okolo nás nie je vytváraný nikým iným iba nami, našim limbickým odtlačkom, ktorý je možné “prepísať” tak, aby sme žili skutočne vysnívaný život.


Miera, do akej je človek schopný rozvinúť svoj životný potenciál, závislá na mnohých faktoroch. Tie najdôležitejšie tvoria prenatálny vývoj, pôrod, chvíle a dni bezprostredne po narodení a prvé roky života.

Prepis limbického odtlačku (Limbic Imprint Recoding) je vedená terapeutická meditácia inšpirovaná metódou Eleny Tonetti, na uvoľnenie limitujúcich vzorcov a ich prepis. Vďaka tejto metóde získavame slobodu meniť hlboko uložené vzorce v nás. Návyky z detstva a životné skúsenosti, ktoré nám dávajú pocit, že "takto funguje svet". V skutočnosti je to náš osobný filter, ktorý zafarbuje naše prežitky a my mu nevedome dovoľujeme ovládať celý náš život.

Prepis LIMBICKÉHO ODTLAČKU je hlboká vnútorná cesta, behom ktorej v stave relaxácie prejdete svoj život od prenatálneho stavu, ranného detstva až do počiatku dospelého života. Je to meditácia, ktorá úplne zásadným spôsobom zmení váš život, pretože môžete všetky bolestivé skúsenosti vášho života prepísať... Nie je potrebné prežívať žiadne minulé bolesti ani si spomínať na minulosť.

Je to nie len meditácia formou vizualizácie - predstavivosti, ale tiež práca s telom ktoré vo svojej pamäti nesie životné skúsenosti zakorenené v bunkách. Limitujúce vzorce je možné uvoľniť, opustiť a nahradiť novými.


SIMONA STŘEBOVSKÁ – školiteľka a sprievodkyňa kraniosakrálnou terapiou a meditačnou líniou Hara, vedie zážitkové semináre a skupinové meditácie, pracuje so ženskou energiou, pomáha odblokovať psychosomatické poruchy a traumy. Pracuje aj s autistickými detičkami.








bottom of page