top of page

SILOVÉ ZVIERATÁ - Korene živosti

V sobotu 4. APRÍLA 2020, 10:00 - 17:00

Používaš vo svojom živote výlučne myseľ?
Vnímaš ju ako preťaženú, frustrovanú a vyčerpanú?
Napriek neustálemu premýšľaniu ako vyriešiť svoje problémy stále nezažívaš úľavu?

Snaživá a preťažená myseľ tvorí presvedčenia, ktoré sú ale v konflikte v s naším najvyšším pôžitkom.

Ako ľudské bytosti sme veľmi komplexní. V modernom svete sme na akékoľvek spoznávanie a vyhodnocovanie začali používať a potom aj uprednostňovať iba našu rozumovú rovinu.

Rovina intelektu, nedokáže vykonávať všetky funkcie, ktorými do hĺbky zažívame svet a získavame celistvú skúsenosť so Životom.

V skutočnosti okrem mysle a intelektu máme 3 ďalšie kompasy, ktoré nás vedú životom a výzvami, ktorými prechádzame. Každý z nich zodpovedá za úplne unikátnu oblasť nás a v spolupráci nám umožňujú byť v plnom kontakte so svetom a plne prežívať svoju živosť. Zmyslové vnímanie, cítenie, imaginácia. Každý z týchto kompasov zachytáva iné správy o nás a o svete, používa svojský proces na ich vyhodnotenie a následnú integráciu, z ktorej sa rodí poznanie a prežívanie.

To, čo nepoužívame, to v nás krpatie a spôsobuje pocit, že niečo ,,chýba“.

Pozývame vás na dobrodružné putovanie svojim vnútorným svetom, kde budeme:

– kontaktovať a objavovať štyri bazálne roviny celistvého poznania- rozum, zmyslové vnímanie, cítenie, imaginácia,

– vnímať ich stav a príbeh a cez hlboké pochopenie ich znovu pozvať do spolupráce,

– rozumieť ich kvalitám a vzájomným vzťahom,

– nachádzať prvotnú príčinu ich vzájomného konfliktu,

Týmto všetkým nás prevedú vnútorné zvieratá poznania. Zvieratá v nás reprezentujú našu konkrétnu rovinu a preberajú na seba symbolickú podobu. V tejto podobe a jej kvalitách je možné uzrieť odkaz a vedenie o našom minulom, aktuálnom aj budúcom stave. Zvieratá vedia kde a čo hľadať, aj ako to zahojiť. Privedú nás do situácií a k súvislostiam, ktoré sú ďaleko za kapacitami mysle.

Pozývame ťa k spojeniu s týmto zážitkom vlastnej evolúcie, svojich osobných koreňov.

Jadro našej existencie, toho kým sme, je neobyčajne mocné a hlboko živé. Zvieratá nás s týmto jadrom seba samých spájajú a vedú nás k harmónii s ním.

Cena workshopu: 80 EUR /zvýhodnená cena 75 EUR platí do 10.3.

Ak vás zaujíma viac o metóde vnútorných zvierat vypočujte si podcast na túto tému, ktorý sme pre vás nahrali.



Daniela Choma

Som žena, manželka, mama, dcéra, terapeutka so zameraním na ozdravovanie životného príbehu a prvotných zranení, ktoré formujú osobnosť človeka. Mojou vášňou je pravda, zraniteľnosť, sila a obnova v človeku. S pokorou som svedkom toho, keď sa keď sily Života dokážu premeniť slabé na silné, mŕtve na živé, neisté na odvážne, klamlivé na pravdivé. Venujem sa detskej aj dospelej klientele, matkám, deťom a rodinám, ktoré hľadajú cesty k sebe a svojim deťom založené na pravde, láske a zmysluplnosti. Nástroje, ktoré sa mi počas rokov najviac osvedčili a zasvätili ma do nich majstri svojho remesla: (kraniosakrálna terapia, primárna terapia, terapia hlbinnej imaginácie, prístupy hlbokej telesnej inteligencie, vnútorné dieťa a vyššie vedenie).



Denisa Barry Gostičová

Počas obdobia jednej z mojich najťažších životných skúseností v roku 2014 sa mi začala otvárať cesta k sebe. Odvtedy pomocou rôznych techník, meditácií, samoty, dlhých hodín v prírode som došla k mnohému poznaniu a zmien v sebe a v mojom osobnom živote. Tieto skúsenosti podávam ďalej pomocou techník ako kraniosakrálna biodynamika, či hlbinná imaginácia. Učím anglický jazyk netradičným spôsobom. Dlhodobo spolupracujem s mvo na odstránení diskriminácie ako aj vyzdvihnutie hlasov žien, ktoré nie sú počuté

bottom of page