top of page

Šamanizmus - Snívanie - workshop so SUE Jamieson - Moondragon (GB)

V utorok 26.11.2019 o 18:00-20:30

SNÍVANIE

Vedomé snívanie svojho života / Lucidné snívanie / Osobný, kolektívny aj posvätný sen / Ako nám môže snívanie pomôcť zlepšiť kvalitu života? Ako nám vedomý život môže pomôcť zlepšiť kvalitu nášho snívania?


Šamanizmus. Pojem opradený tajomnom, mýtmi a často aj mnohými predsudkami. Ak sa chcete dozvedieť viac o tom, ako môžu byť šamanské techniky a medicínske kruhy prospešné pre skvalitnenie každodenného života v modernej spoločnosti, príďte si vypočuť múdru európsku ženu, matku piatich detí a Medicínmanku Sue Jamieson-Moondragon.


Je nositeľkou učení Severoamerických Indiánov, Toltékov i Keltov a približuje ich jazykom, ktorému naša západná myseľ dokáže porozumieť. Bude zdieľať svoje 40 ročné skúsenosti sprevádzania ceremóniami a vedenia žiakov na ich osobnej ceste. Príďte v utorok 26.11. do Centra Mojajoga - Partizánska 683/32, Poprad - západ (www.mojajoga.sk) na stretnutie so vzácnou hosťkou, skúsenou starešinkou na ceste bojovníka srdca Sue Moondragon, ktorá k nám prichádza z Veľkej Británie.

Občerstvenie zabezpečené. TRVANIE WORKSHOPU: 18:00 - 20:30 (3 hodiny) CENA: 18 eur PRIHLASOVANIE: brana.info@gmail.com


O LEKTORKE:

SUE MOONDRAGON (GB) je moderná žena západu, inšpirovaná šamanskými tradíciami mnohých kultúr, matka piatich detí a mnohonásobná babička. Je inšpiratívna, vizionárska, ale zároveň veľmi praktická, uzemnená a navyše aj vtipná. Pracuje s kombináciou prastarých indiánskych, toltéckych i keltských medicínskych tradícií a zahŕňa mnoho moderných vplyvov, relevantných pre dnešok. Sue sa riadi zásadou, že sila slúži ceste srdca. Prepája hlbokú mágiu, jemnú, no zároveň silnú medicínu a otvorenú srdečnosť, zdieľajúc šamanskú cestu prostredníctvom každodennosti. Dôraz kladie najmä na naše opätovné prepojenie sa so Zemou, svetom minerálov, rastlín, zvierat i ľudí a obnovenie schopnosti "vysnívať" si svoju každodennú realitu. Učí nás, ako byť v prítomnosti a počúvať a pozerať sa srdcom. Sue má nadanie vyťahovať do vedomia to, čo spočíva v našich tieňoch - aby sme sa opäť mohli stať celistvými ľuďmi. Svoju prácu robí s humorom, bez zbytočných rozruchov a drámy, čo umožňuje rýchlu transformáciu. Prináša veľa vzácnych AHA! momentov a pestovanie hlbšej vnútornej lásky. Táto cesta nás prirodzene vedie do silnejšieho spojenia so Zemou a všetkými jej potomkami a prehlbuje náš vzájomný vzťah. Sue nám vie "kryť chrbát" a podporovať komunikáciu cez srdce, pokým si opäť spomenieme a objavíme umenie života v láske, kráse, radosti a hojnosti. Prvýkrát sa stretla so šamanským učením v roku 1981. V r. 1986 sa zaviazala učeniu Bojovníka Srdca na Šamanskej ceste. V súčasnosti je Babičkou a Starešinkou s takmer 40-ročnými skúsenosťami. Viedla desiatky kempov, ceremónií a potných chyží v Británii, Európe a Amerike a má mnoho žiakov.





bottom of page